Iako je tokom ljeta najbolja igračica Kristina Arsenijević prešla u Rudar, filijalu Budućnosti, Komovi su nastavili da prijatno iznenađuju u Drugoj ligi.

Tim Milije-Mikija Kastratovića je odličnom igrom iznenadio Zetu u Podgorici i slavio 21:17.

Za drugu pobjedu tima iz Andrijevice zaslužno je nekoliko djevojčica - 14-godišnja Anđela Guberinić je dala pet golova, godinu mlađa Natalija Lekić četiri, baš koliko i 15-godišnja Marija Femić.

Ko zna, možda se u gradu pod Komovima ponovi još jedna sjajna generacija, ovog puta u ženskom rukometu.

Naravno, nemoguće je da se za koju godinu uzme trofej pored Budućnosti, ali bi svima u Andrijevici bila najveća satisfakcija da neko od ovih djevojčica dogura do reprezentacije. Baš kao i Aleksandar Bakić...

U timu Zete ubjedljivo najbolja je bila velika nada crnogorskog rukometa, Nađa Micevski, sa 12 pogodaka.

Komovima je ovo druga pobjeda, a Zeta je doživjela drugi vezani poraz, nakon tri trijumfa na startu.

A na vrhu je neprikosnoven Mornar 7, koji je slavio u lokalnom derbiju u Ulcinju (32:26).

Nina Đokić i Tina Truš su imale istovjetan učinak - šutirale su 10-8, a Indira Mujić i Anita Muratović su dodale po pet golova za tim Gorana Simića.

Ana Radović sa osam i Amina Bicić sa sedam golova su bile najbolje u domaćoj ekipi.

Drugu pobjedu je upisala i Podgorica 2013, takođe u gostima, protiv Berana 2003 (38:36).

U sastavu Zorice-Cice Đurović najefikasnije su bile Maša Pavlović i Andrijana Ivanović sa po sedam golova, šest je dala Tijana Vukčević, pet Tamara Vujačić, po četiri Ksenija Jovićević i Katarina Drašković...

Kod domaćih je najbolja bila 13-godišnja sestra Eme Ramusović, Nina, sa devet pogodaka. Danijela Obradović je dala osam, Labuda Simonović sedam, a Lana Senić šest.

Pratite nas!