Igračica 10. kola Prve lige u izboru našeg portala je Suzana Zečević, prvotimka Feniksa.

Mlada rukometašica postigla je 11 golova iz 15 pokušaja, uz osam asistencija, za svoju ekipu u trijumfu protiv Trebjese 33:28.

Počela je da trenira prije šest godina upravo u ovom podgoričkom klubu gdje vrijedno rade i oslanjaju se na mlađi kadar.

- Upravo sam sa drugaricama došla na trening, nešto novo smo željele da probamo. Rukomet mi se dopao i ostala sam tu. Volim sport, volim da treniram, ne bih mogla sad da izdvojim nešto najviše što mi se dopada, ali, uopšte, volim sve segmente ove igre.

Ima puno povjerenje kluba.

- Veoma je važno da mladi igrač igra što više utakmica. Lično mi puno znači što imam minutažu, koju želim maksimalno da iskoristim.

Ogromna podrška mladom beku puno znači.

- Zahvalna sam klubu što ima povjerenje u mene. Imam ogromnu podršku trenera i saigračica. Rade dosta sa mnom, a ja se trudim na terenu da vratim - istakla je mlada igračica.

U dogovoru dva kluba, ispričala nam je Zečević, jedan dio treninga odrađuje i sa Rudarom.

- Treniram sa Feniksom i malo u Rudaru. Bez problema stižem jer volim sport. Nekad je malo napornije zbog škole kada je druga smjena.

Lijevi bek Feniksa smatra da je u rukometu podjednako važan svaki segmenat.

- Što se konkretno tiče moje pozicije važan  je šut, ali i finta. Posebno finta. Potrebno je prepoznati pravi trenutak i odreagovati.

Kaže da nema idola, ali da voli da gleda rukomet koji igra Amorim i Oftedal. Katarinu Bulatović voli od malena, imala je priliku da se upozna sa našom reprezentativkom.

Zečević je, inače, kadetska reprezentativka Crne Gore. Kaže da je cilj da izbori mjesto među odabranim igračicama koje na ljeto očekuje Svjetsko prvenstvo u Hrvatskoj.

- Samo radom se može doći do rezultata. Ponoviću, puno znači to što su klub, treneri, saigračice uz mene, a najveća podrška je moja porodice.