Dvije godine na rukometnim terenima nema jedne od najatipičnijih pojava u svijetu sporta, Strahinje Milića.

U ljeto 2018. godine, srpski golman se rastao sa Vardarom na šest mjeseci kako bi korigovao kilažu, a nema ga već dvije sezone.

Član prve zlatne generacije makedonskog kluba, golman koji je svojevremeno bio među najtalentovanijim na svijetu, u intervjuu za 24rakomet.mk je pričao o svemu.

O želji da se vrati u Vardar, o novom-starom predsjedniku Mihajlu Mihajlovskom, bivšem gazdi Sergeju Samsonjenku, ali je najupečatljiviji dio o kilaži.

Popularni Džambo, kojeg je tadašnji selektor Srbije Dejan Perić 2014. godine izbacio iz reprezentacije zbog pijanstva, priznao je da je imao 216 kilograma!!!

„Bio sam tvrdoglav, nisam imao ni volje ni želje da se uvedem u red. Nisam prihvatio da moram da mršam i rastao sam se s klubom. Kilogrami su presudili, najveća težina bila mi je 216 kilograma, ali bilo je i ostalih problema, o kojima ne želim govoriti jer je sve u prošlosti. Glavno je da nisam bio mentalno jak. Na primjer, spomenuću samo Igora Karačića, koji se takođe neko vrijeme mučio u Vardaru, a na kraju je bio MVP fajnl-fora Lige šampiona. Igor je bio mentalno jači od mene, izdržao je sve. Učinio sam to što sam učinio i kad to gledam iz današnje perspektive, napravio sam veliku grešku - priznao je Milić, koji je visok tačno dva metra.

Pratite nas!

Najčitanije

  • Nedjeljno

  • Mjesečno

  • Sve