Dragan Adžić sa saradnicima stavio je tačku na prvu sedmicu priprema u Kolašinu - rukometašice Budućnosti odgovorile su na vrhunski način obavezama za ono što ih u septembru očekuje u Ligi šampiona.

- Samo da se sačuvamo od virusa, drugih problema ne bi trebalo da imamo. I Andrea Lekić je došla u dobrom fizičkom stanju, a Valerija Maslova vjerovatno će nam se priključiti u narednih nekoliko dana. Djevojke su ovu sedmicu dobro odradile i vidi se da su dobro trenirale i sa dobrom energijom stigle u Kolašin. Željne su rukometa, što se baš osjetilo - kazao je Adžić.

Sedmica je donijala potrebnu energiju i rad nakon čega su se igračice po svakom pitanju na terenu izjednačile.

-  Djevojke su u jako dobrom stanju došle, kompletirali smo se i povezali, a od ponedjeljka očekujem da uključimo Andreu i Milenu u normalan rukometni trening. Brže je išlo nego što sam očekivao, jer su od četvrtka sve radile normalno.

U kakvom je stanju mlada Ruskinja?

- Radi po programu i ako bude sve sprovela onako kako treba, očekujemo je u dobrom stanju. Samo da dođe, konačno. Valerija, inače, već mjesec i po trenira po programu Tanje i Maje. Mogu da kažem da Pino, koja je kasnije krenula, odlično djeluje na terenu, a golmanka Barbara se lijepo vraća.

Lijepe signale iz Kolašina poslala je Brazilka Barbara Arenhart.

- Sama kaže da se osjeća kao da je sa nama godinama. A mi želimo da se već od prve utakmice i ona i ostala pojačanja, osjećaju kao da su sa nama dvije ili tri sezone.

Lijepo je Adžić gvorio o uslovima koje im je Kolašin pružio:

- Imamo fenomenalne uslove za rad. Odnos ljudi zaposleni u hotelu i dvorani je odličan. Izuzetno su gostoljubivi.

 

Pratite nas!

Najčitanije

  • Nedjeljno

  • Mjesečno

  • Sve