Muška seniorska reprezentacija, koja je na okupu u sklopu EHF sedmice, danas je boravila u Nikšiću.

U „City fitnessu”, sa kojim je Rukometni savez Crne Gore nedavno zaključio sporazum o partnerstvu, igrači su obavili testiranja sa ciljem utvrđivanja trenutne forme i daljeg praćenja napretka uoči baraža za Svjetsko prvenstvo, koji ih očekuje u aprilu protiv boljeg iz dvomeča Bosne i Hercegovine i Grčke.

Testiranja su obavljena u prisustvu stručnih lica novog partnera Igora Ognjenovića i Ivana Vasiljevića, te kondicionog trenera našeg tima Antona Klaesona.

Sporazumom koji je nedavno zaključen, predviđeno je da će svim reprezentativnim selekcijama besplatno biti ustupljene na korišćenje usluge, te savremena aparatura centra „City fitness” u Nikšiću.

Takođe, novi partner se obavezao da će njihova stručna lica biti na raspolaganju Savezu, za potrebe priprema reprezentativaca i nacionalnih selekcija.

Stručnom štabu nacionalnih selekcija na raspolaganju će biti i sportski psiholog, koji je uoči Evropskog prvenstva u januaru održao sjajno predavanje, koje je bilo korisno igračima pred istorijski rezultat ostvaren u Mađarskoj.

Pratite nas!