Francuska golmanka Armel Atingre i naredne dvije sezone nosiće dres Budućnost Bemaxa, dok je nova igračica „plavih” juniorska reprezentativka Bugarske Mari Plamenova Tomova.

Time je nastavljen posao oko formiranja tima za narednu sezonu, nakon što su ranije ugovore produžile Ivona Pavićević i Nina Bulatović.

Atingre je već dvije sezone članica našeg najtrofejnijeg kluba, u koji je stigla iz mađarskog Fehervara. Nedavno se vratila poslije teške povrede koja ju je odvojila od terena šest mjeseci i u posljednjim mečevima u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona bila odlična među stativama.

Uz iskustvo nastupa u reprezentaciji Francuske, bila je članica brojnih klubova, pa je nastupala za Ivri, Fleri Loar, Isi Pariz, Nant, tursku Ankaru i Fehervar.

Tomova je, s druge strane, veliki talenat evropskog rukometa. Igra na poziciji lijevog beka, ima 19 godina, a veliki potencijal potvrdila je prošlog ljeta, kada je na Evropskom prvenstvu B divizije u Italiji bila najbolji strijelac šampionata sa 57 golova na četiri utakmice.

Pratite nas!