Protivnici na terenu, prijatelji van terena, tako Ema Ramusović gleda na sjutrašnji duel Bukurešta i Budućnost Bemaxa u 5. kolu grupne faze Lige šampiona.

- Prvi put ću igrati protiv Budućnosti, nije lako, ali ovo je novo poglavlje moje karijere. Budućnost zaslužuje maksimalan respekt. Ne smijemo se opustiti, a moja ekipa će dati sve od sebe u nedjelju. Spremamo se za svakog protivnika jednako - kazala je bivša rukometašica ,,plavih”, koja je od ove sezone pojačala Bukurešt.

Bukurešt je projektovan za najveće domete u eliti, ali još uvijek nije u pobjedničkom ritmu.

- Nijesmo imalu puno zajedničkih treninga, a i nemamo vremena da se spremamo jer, bukvalno, svaki drugi, treći dan igramo. Ali, vjerujem u ekipu i sigurna sam da ćemo igrati sve bolje i bolje. Imamo odlične igrače. Iskreno, domaća liga je baš teška. Svaka utakmica rumunske lige je kao utakmica Lige šampiona, vjerovali ili ne. Eto, prije dva dana smo igrale domaći meč, juče i danas ćemo imati treninge a sjutra je već utakmica. Praktično dva dana se spremamo i dolazi utakmica i tako je stalno.

Naša reprezentativka brzo se uklopila u sistem i priču nove ekipe. Nije imala problema da se adaptira i izuzetno cijeni što ima odličnu saradnju sa saigračicama. Može biti zadovoljna i minutažom i izdanjima u napadu i odbrani. I kada je bez golgeterskog učinka ili kada završi meč sa golom ili dva, uglavnom izbori četiri do pet sedmeraca.

- Generalno sam zadovoljna i za sada se odlično osjećam. Već sam kazala da je tempo jak, ali pomaže nam dobra priprema. Vodi se računa o svemu, a detalji su najvažniji.

Veliku pomoć imala je od Andree Klikovac.

- Neću moći dovoljno da joj se zahvalim. Puno mi je pomogla.

Lijepa ino priča je počela. Ema je to zaslužila.

Pratite nas!