Dva posla u jednom danu završila je uprava Budućnost Bemaxa.

Dogovoren je nastavak saradnje sa jednom od najboljih igračica iz aktuelnog sastava, kao i povratak crnogorske reprezentativke u redove dvostrukog šampiona Evrope.

Armel Atingre i naredne sezone će biti na golu, a plavi dres ponovo će obući desno krilo „lavica” Nina Bulatović.

Atingre je u Budućnosti od avgusta 2020. godine. Francuskinja, rođena u Obali Slonovače, u protekle tri i po sezone imala je sjajna izdanja u Ligi šampiona i spada u red najboljih čuvarki mreže u Evropi.

Nakon odličnih izdanja u dresu reprezentacije na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu, Bulatovićeva je donijela odluku da se vrati u Budućnost, nakon što je prije početka ove sezone potpisala za rumunsku Gloriju iz Bistrice.

Prethodno su angažovana tri pojačanja - u Budućnost se vraćaju crnogorske reprezentativke Jelena Despotović i Đurđina Jauković, a iz Rostov Dona stiže Ruskinja Valerija Kirdjaševa.

U timu za narednu sezonu će biti još nekoliko crnogorskih reprezentativki - Ivona Pavićević, Ivana Godeč, Anastasija Marsenić i Nađa Kadović, čime dvostruki šampion Evrope potvrđuje da želi da bude temelj nacionalnog tima, osvajača bronzane medalje sa posljednjeg EHF Euro 2022 i 7. mjesta na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu.

Pratite nas!