Bojana Ćuzović sa 10 golova iz 14 pokušaja vodila je Tivćanke do drugog trijumfa u najjačoj ligi - ekipa sa mora slavila je u gostima protiv Nikšića 32:31. U izboru našeg portala Bojana je obilježila 8. kolo Prve SBbet lige.

- Uigranost je ono što nam je najviše nedostajalo. U odnosu na prošlu i minule sezone ekipa je pretpjela velike promjene, što se nije vidjelo na premijeri, ali kasnije, kako su dolaze utakmice sa jačim rivalima, to je bilo očigledno. Trebalo nam je vremena, a nadam se da ćemo polako na terenu pokazivati stabilnost i da ćemo sa manjim brojem grešaka graditi igru - kazala je Ćuzović.

Tivat je u novu sezonu ušao u izmjenjenom sastavu. Ekipa je mlada, a radi kvalitetno kazala je Ćuzović.

- Na treningu sve djeluje odlično, a na utakmicama ne pokazujemo sve te dobre stvari koje radimo tokom nedjelje. Ali, zaista sam ohrabrena posljednjim izdanjem u Nikšiću, jer smo timski stigle do novih bodova. Vjerujem u tim, vjerujem  u rad našeg trenera koji se, trudi da nam pomogne i koji ima nevjerovatnu energiju i mogu slobodno da kažem živce. Takav rad se mora isplatiti.

Bojana je ohrabrena dobrom partijom u Nikšiću, nada se još boljem izdanju sjutra sa Trebjesom.

- Bilo bi idealno da dođemo do novog trijumfa i da povežemo dvije kvalitetne utakmice. Nadam se da možemo do cilja i da će mlada ekipa pokazati stabilnost. Nije baš uvijek lako sa novim i mladim igračicama povezati brzo sve, a mi smo na dobrom putu - poručila je desni bek Tivta.  

Pratite nas!

Najčitanije

  • Nedjeljno

  • Mjesečno

  • Sve