Debitantkinje u najjačoj ligi upisale su četvrti trijumf iz šest utakmica - Baranke su u primorskom derbiju savladale Tivat 27:22. Tina Truš je bila najraspoloženija sa deset golova (šut 11-10), Mela Mehmedović šutirala je 5-4, a isti broj golova, uz slabiji prosjek, dale su Hana Hot i Nina Đokić. Po običaju kod domaćina sa deset golova odskočila je Anđela Kovačević, a Danica Pandurević imala je 12 odbrana

Levalea 2010 je bila bolja od Nikšića - 36:31. Ivana Đurović postigla je osam golova, Jelena Kuzman pet... Kod domaćina Jovana Bulatović bila je stoprocentba 8-8, Danila Radonjić, takođe je dala osam golova uz promašaj.

Zeta je u naletu - Nađa Micevska igra odlično, pratile su je Maja Ceklić i Jovana Ajković za pobjedu nad Trebjesom od 28:26. Domaćin iz Nikišića dobro se držao do 54. minuta - 24:24, ali onda su gošće zaigrale odlično i došle do novih bodova. Maša Varajić dala je je devet golova za Nikšićanke. Micevska sa 13, Ceklić i Ajković sa po šest golova predvodile su ekipu iz Zete.

U prvoj utakmici 6. kola Rudar i Ulcinj odigrali su neriješeno (27:27).

 

Pratite nas!