Rukometašice Rudara (filijala ŽRK Budućnost Bemax) polako ulaze u finiš priprema za početak najjače crnogorske lige. Mlade rukometašice trenira Ivan Terzić, a Mirjana Milenković vodi brigu o golmankama. Kažu da su spremne, a kroz sezonu žele da uče i napreduju. Ne bježe ni od rezultata.

- Dosta igračica je bilo priključeno reprezentaciji. Potreban je bio da prođe period oporavka od umora kako bi zajedno ušle u pripremni rad. Mislim da se dobro spremamo, polako ulazimo u formu, uigravamo se i pokušavamo neke nove stvari i elemente da ubacimo. Bićemo spremne za početak takmičenja i daćemo sve da budemo favoriti - poručila je Jelena Vukčević.

Mladom timu su potrebne utakmice, a Vukčević se raduje onome što dolazi.

- Važno je što više utakmica da odigramo. Mlade smo i odavno se takmičimo sa starijima od sebe, a to nam je bitno zbog dodatnog iskustva. Prije svega, to nam je vjetar u leđa. Jačaju utakmice sa ekipama koje su iskusnije. Mislim da možemo dobre stvari da napravimo u najjačoj ligi.

Talentovana rukometašica prošla je dug period oporavka nakon operacije koljena u martu 2020.

- Bio je težak period. Srećna sam što sam sve iznijela sa osmjehom na licu. Sada sam spremna i najvažnije zdrava. Mnogo mi je značila podrška koju sam od prvog dana imala od svih.

Pratite nas!