Crnogorski olimpijski komitet i kompanija Sport Vision potpisali su danas ugovor o nastavku saradnje u olimpijskom ciklusu - ,,Pariz 2024”. Ugovor o produžetku saradnje potpisali su predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović i izvršni direktor Sport Vision Petar Veličković. Kompanija ,,Sport Vision”, kao i za prethodne Igre, uz najuspješnije sportiste Crne Gore veže brend ,,Nike”.

Na događaju koji je organizovan u hotelu ,,CUE” u Podgorici, crnogorski sportisti Milivoj Dukić, Nikola Malović i Milena Jovanović predstavili su opremu koja će biti zvanična oprema crnogorskog tima na Mediteranskim igrama koje se održavaju u Oranu od 25. juna do 6. jula.

Simonović je istakao je zadovoljstvo zbog produžetka saradnje.

- Sport Vision već deceniju je član našeg tima, odnosno član naše male olimpijske porodice. Veoma smo zahvalni što su, kao vodeći maloprodajni lanac sportske opreme na Balkanu, prepoznali značaj nastavka ulaganja u oblast sporta i pružanja podrške Crnogorskom olimpijskom komitetu, odnosno crnogorskom olimpijskom timu. Ovo partnerstvo nam je jako dragocjeno, pogotovu zato što su ljudi u kompaniji, na čelu sa porodicom Veličković, postali veliki prijatelji naše olimpijske kuće. Vjerujemo da će biti ponosni na rezultate koje će naši sportisti i sportistkinje ostvariti na predstojećim takmičenjima. Saradnja se ne odnosi isključivo na obezbjeđivanje najkvalitetnije i najbolje opreme za članove našeg tima, već i na niz aktivnosti koje sprovodimo tokom godine u cilju promocije zdravih stilova života i Sport Vision je naš pouzdan partner na putu transformacije Crne Gore u aktivnu naciju - kazao je Simonović.

Petar Veličković dijeli zadovoljstvo zbog nastavka saradnje sa Crnogorskim olimpijskim komitetom.

-Izuzetna nam je čast da budemo sponzori Crnogorskog olimpijskog komiteta i ponosni smo na sve godine saradnje. Ovo je ujedno i velika obaveza našoj kompaniji - da našim najboljim olimpijcima obezbijedimo najbolju sportsku opremu.

Zahvaljujući  novom sponzorskom aranžmanu, naši olimpijci će i u ovom olimpijskom ciklusu, pored Mediteranskih igara i na Olimpijskim igrama u Parizu, ali i svim pratećim takmičenjima, poput Evropskih igara i Igara malih zemalja, nositi opremu najvećeg sportskog brenda na svijetu. Novim sponzorstvom je predviđena kupovina najnovije ,,Nike” performance i opreme za kompletan olimpijski tim.

- Ovo je jedan od rijetkih sponzorskih ugovora, kojim se primalac sponzorstva ne uslovljava. Sport Vision svu robu kupuje od kompanije Nike i poklanja je COK-u, uz plaćene sve obaveze prema državi - rekao je Veličković.

Sponzorstvo predstavlja nastavak misije ove kompanije kao društveno-odgovorne, koja, svoje poslovne uspjehe i razvoj posvećuje i veže za sredinu i društvu u kojima posluje.

Pratite nas!