Olivera Vukčević, Aneta Adžić, Tanja Ašanin i Milica Raičević nedavno su sa Jagodinom podigle Kup trofej. Jagodina je u finalu slavila protiv Naise 32:24, a naše rukometašice postigle su ukupno 13 golova.

Na ovaj način Jagodina je napravila dobar zalet za domaće prvenstvo, koje počinje u subotu, kao i za obaveze u Čelendž kupu.

- Izuzetno sam srećna i ponosna na djevojke jer smo osvajanjem Kupa ispoštovale minuli rad. Nadam se da sezonu nećemo završiti samo sa ovim peharom - poručila je Vukčević.

Jagodina je, praktično, već nakon polufinala mogla da slavi, savladan je veliki rival - Bekament.

- To je bilo finale prije finala. Sve smo bile motivisane, željne takmičenja i ovakvih utakmica.

U finalu Olivera je stisla zube, nije dozvolila povredi da je izbaci iz kolosjeka.

- Praktično sam finale igrala sa jednim nogom. Ovakve utakmice se ne propuštaju. Od početka priprema - 17. avgusta, smo radile najbolje što možemo za finalni turnir i nijesam željela da ga propustim. Mislim da ću morati sada malu pauzu da napravim.

Olivera je stigla iz Medicinara, kaže da je napravila dobar potez.

- Znala sam kako se radi u Jagodini i znala sam šta me čeka. Ovo je dobra sredina i za mene veliki korak. Inače, ovo je prvi pehar koji sam osvojila nakon povrede i zbog toga mi je još draži.

U ekipi je dobra hemija.

- Atmosfera je radna, ima hemije, trener Markov na pravi način pokušava da nam usadi pobjednički mentalitet. Nadam se samo da će nas zdravlje poslužiti i da ćemo igrati domaće prvenstvo i Evropu.

Pohvalila je Olivera učinak Anete Adžić.

- Aneta je u finalu igrala desno krilo, jer se djevojka koja pokriva ovo poziciju povrijedila u polufinalu. Odlično je odigrala i baš nam je puno pomogla.

Anđela Nišavić, nažalost, nije bila u sastavu, jer se u pripremnom periodu povrijedila.

 

Pratite nas!

Najčitanije

  • Nedjeljno

  • Mjesečno

  • Sve