Riječ kapitena znači: ,,Put do Budimpešte nije lak, još puno stepenica moramo da prođemo“.

Milena Raičević vidi sve, zna dovoljno i spustila je loptu. Dva poraza Budućnosti u grupnoj fazi od istog protivnika pozivaju na oprez. Međutim, ono najvažnije nije poljuljano - samopouzdanje.

- Uvijek smo išle težim putem, navikle smo na to. Za nedjelju želimo da se spremimo i posljednji meč sa Bitighajmom u grupnoj fazi odigramo najbolje što možemo. A onda polako za januar da se pripremamo za glavnu rundu Lige šampiona.

Znaju ,,plave“ gdje griješe. Od januara i najmanji kiks može ih udaljiti od cilja.

- Konkretno, sa Brestom bilo je grešaka. U pozicionoj odbrani smo bile dobre, ali u vraćanju smo imale puno problema, više u postavci.

Budućnost ima karater pobjednika. Pokazale su ,,plave“  to u duelima - dva puta sa Valčeom i Bitighajmom u gostima. Upravo je njemački tim prije dva dana priredio senzaciju pobjedom protiv rumunske ekipe.

- Naša grupa je izuzetno teška, mada je komletna Liga šampiona takva. Biće uzbudljivo i u glavnoj rundi. Prije svega neizvjesno, jer se, vjerovatno, do posljednjeg kola neće znati parovi četvrtfinala. To su dvije ključne utakmice i za njih će biti potrebno najbolje izdanje.

Srednji bek je propustila duel u Rununiji sa Valčeom. Igrala je u  Brestu. Situacija sa ramenom je bolja kakva je bila.

- Oporavljam se, sve radimo da i meč sa njemačkim timom i Svjetsko prvenstvo dočekam u dobrom stanju.

Svjetsko prvenstvo se približava. Milena je oprezna.

- Grupa je jaka, niko nije za potcjenjivanje.

Ciljaju ,,lavice“ kvalifikacije za Olimpijske igre.

- Cilj je Tokio. Vjerujem da možemo doći do olimpijske vize. Vjerujem da neće biti lako.

U grupi su opasna Rumunija, Mađarska, Španija...

- Rumunija je mnogo jaka, veliki broj reprezentativki vodeće su igračice u svojim ekipama. Nikoga ne smijemo da potcijenimo - poručila je Raičević.