Rukometni savez Crne Gore i „SBbet“ nastavljaju saradnju. Novi ugovor o sponzorstvu sa jednim od najznačajnijih partnera potpisan je u prostorijama Saveza, a paraf na isti stavili su predsjednik Saveza Petar Kapisoda i predstavnik kompanije „SBbet“ Igor Mujović.

„SBbet“ je partner Saveza od novembra 2019. godine, a uzimajući u obzir činjenicu da je saradnja bila na obostrano zadovoljstvo, očekivano je bilo da će ugovor drugi put biti produžen.

Ugovorom je predviđeno da će sve reprezentativne selekcije kao i prethodnih godina, na opremi nositi logo „SBbet-a“, a ta kompanija i dalje će biti sponzor Prve muške i Prve ženske lige, čiji zvanični naziv će dakle, biti SBbet Prva muška i SBbet Prva ženska liga.

„Potpisujemo prvi sponzorski ugovor u 2022. godini i to nakon istorijskog uspjeha naših rukometaša, koji su najavili uspješnu godinu za crnogorski rukomet. Posebno je zadovoljstvo kada potpisujemo ugovor sa kompanijom koja je među prvima postala partner Saveza, nakon dolaska novog rukovodstva. Za SB Bet mogu da kažem da je sada već tradicionalni partner Saveza, a činjenica da drugi put produžavamo ugovor, potvrđuje da je dosadašnja saradnja bila na obostrano zadovoljstvo. I ranije sam naglasio da je ova saradnja za mene posebna. SBbet je partner sa kojim ćemo vjerujem ne samo nastaviti istu na obostrano zadovoljstvo, već je podići na viši nivo. Vjerujem takođe, da će veći broj kompanija slijediti primjer društvene odgovornosti „SBbet“-a, jer svim selekcijama moramo da obezbijedimo najbolje moguće uslove za rad, ukoliko želimo da budemo konkurentni na međunarodnoj sceni“, kazao je Kapisoda.

„SBbet kao kompanija koja društvenu odgovornost stavlja među vodilje svog poslovanja, produžetak saradnje sa rukometnim savezom Crne Gore po drugi put predstavlja veliko zadovoljstvo. Želimo da i tokom ove godine budemo ponosni pokrovitelj ovih srčanih djevojaka i momaka koji ujedno predstavljaju najbolju generaciju crnogorskog rukometa. U svim vašim daljim takmičenjima nastavićemo da vas podržavamo i ponosno stojimo na dresu reprezentacije koja na najbolji način predstavlja svoju državu“, kazao je Mujović.