Budućnost Bemax u posljednjem, 14. kolu B grupe Lige šampiona u subotu (16 sati) u „Bemax areni” dočekuje Kastamonu.

Izabranice Bojane Popović su osigurale petu poziciju uoči osmine finala, dok je turski predstavnik na sedmom mjestu grupe B i bez šansi da izbori plasman u eliminacionu rundu.

- Od ranije je poznato da smo osigurale peto mjesto u grupi uoči osmine finala. I utakmica protiv Kastamonua je još jedna u nizu koju želimo da iskoristimo da se što bolje spremimo za ono što nas očekuje u martu. Očekujemo veliku borbu u subotnjem duelu, spremile smo se dobro ove sedmice i očekujemo povoljan ishod – kazala je Nikolina Vukčević.

,,Plave” žele da novom pobjedom protiv Kastamonua koga su savladale u Turskoj (40:27) u septembru prošle godine, naprave lijepu uvertiru za osminu finala.

- Očekuje nas zanimljiv meč, moramo da smanjimo broj tehničkih grešaka i budemo strpljivije u napadu, da donosimo prave odluke u odlučujućim momentima. Ne smiju da nam se dešavaju promašeni ziceri, a uz to i odbrana mora da ostane kompaktna, kako bi ostvarile novu pobjedu protiv Kastamonua. Sve zavisi od nas i želimo da i ovu utakmicu iskoristimo kao pripremu za osminu finala - poručila je Andrijana Popović.

Pratite nas!