Rukometašice Budućnosti u subotu (18 sati) u „Bemax areni“ dočekuju Odenze u utakmici 12. kola DELO EHF Lige šampiona.

Biće to duel petoplasiranog i četvrtoplasiranog tima u grupi B - Budućnost nakon 10 odigranih mečeva ima osam, dok je Odenze uz meč više, osvojio 13.

U taboru našeg tima očekuju težak meč protiv protivnika koji je odlično pokriven na svim pozicijama i koji je slavio u prvom međusobnom duelu (30:21), ali vjeruju da mogu da pruže dobro izdanje i iskoriste priliku da dođu do iznenađenja.

 - Zadovoljstvo mi je što vodim ovaj tim i imam djevojke koje se nikada neće predati, ni ovog puta kada je umor evidentan zbog napornog ritma u posljednjih sedam dana. One su pravi borci, imaju sjajnu energiju i karakter, pa se uoči svakog meča nadam najboljem, što je slučaj i uoči duela protiv Odenzea. Želimo da pružimo maksimum i ne damo na sebe, moramo da budemo spremni da se vraćamo u odbranu, to je osnov protiv svih protivnika i ne smijemo da dozvolimo lake golove – kazala je Bojana Popović.

Prvi međusobni duel u Danskoj pripao je domaćinu - 30:21, pa će izabranice Bojane Popović pokušati da se revanširaju i nastave borbu za što bolju poziciju uoči osmine finala, koju su gotovo izvjesno osigurale pobjedom protiv Borusije i osvajanjem boda u Brestu.

 

Pratite nas!