Tatjana Brnović oduševljena je izdanjima saigračica iz prva dva meča u 2021. godini.

-  Mogu samo da kažem super. Tečna i povezana igra, lako u oba pravca, lijepa... Sa uživanjem sam ih gledala. Svaka čast na onakvim partijama i na timskoj igri. Nije bilo lako igrati na onakav način u Brestu i to sa ekipom koja ima veliku rotaciju.

Rukometašica Budućnosti, koja se oporavlja od operacije ramena, očekuje od svojih saigračica i u nastavku Lige šampiona dobre partije. Optimista je i pred sjutrašnji, novi meč ,,plavih” u Rumuniji sa Valčeom.

- Sve ovo je naporno, a najbolje one znaju kako se osjećaju. Ali poslije onakvog izdanja u Francuskoj sve će biti lakše. Sigurno su sada zadovoljnije, a nije bilo jednostavno na onakav način iznijeti dva prva meča u ovoj godini. Uz sve poteškoće uzele su tri ogromna boda. Ne sumnjam u motiv i timski duh, a ovo što Bojana radi je fenomenalno. Budućnost igra lijep rukomet - kazala je Brnović.

Najveći izazov Budućnost očekuje sa Odenzeom i Đerom, a Brnović ključ uspjeha vidi u:

- Naravno - odbrani. Đer i Odenze su trenutno dva najbolja tima u grupi, fizički i taktički spremne ekipe, sa izuzetnim pojedincima. Vidim dva uzbudljiva meča, najveće izazove, a ne sumnjam u moje saigračice.

Oporavak od operacije ramena ide dobro.

- Sve je po planu. Dobro se osjećam, radim dosta, jačam mišić ramena, a vjerujem da ću u ove dvije sedmice početi da trčim. Računam da bi oporavak, ako sve bude kako treba, mogao da potraje do aprila.

Veliku pomoć, što posebno ističe, ima od fizioterapeuta Mitra Vujovića.

- Mnogo mi pomaže, mogu slobodno da kažem da me Mitar spašava u ovom periodu oporavka, a u kondicionom dijelu mi dosta znači pomoć koju imam od Gvozdena Bulatovića.

Pratite nas!