Kada je odlazila iz Budućnosti, rekla je da se nada da će završiti karijeru na Olimpijskim igrama u Tokiju u avgustu ove godine.

Nažalost, neće igrati za “lavice” u Zemlji izlazećeg sunca, jer ne može da čeka 2021. godinu, ali će joj karijera trajati mjesec duže nego što je očekivala.

Naime, Katarina Bulatović je prihvatila ponudu Đera za kratkotrajni produžetak ugovora, kako bi u septembru igrala na završnom turniru Lige šampiuona. Ostaje da se vidi da li će to biti fajnal-for ili fajnal-ejt.

- Veoma sam zadovoljna što nastavljam saradnju sa Đerom i što ću biti u prilici da nastupim na predstojećem završnom turniru Lige šampiona. Iako sam prvobitno mislila da ću ranije od planiranog okončati karijeru nakon prekida rukometnih takmičenja zbog epidemije koronavirusa, poslije razgovora sa čelnicima Đera donijela sam odluku da oproštaj od aktivnog igranja odložim za dva mjeseca. Vjerujem da je finalni turnir Lige šampiona idealno mjesto za završetak karijere i da zajedno sa saigračicama mogu da ostvarim veliki san, a to je oproštaj sa osvojenim trofejom - kazala je Bulatovićeva.

Prvak Evrope će u eventualnom četvrtfinalu (a sve je izglednije da će tako biti, što odgovara i Budućnosti) igrati protiv Bukurešta.

Kaća će tako imati šansu da osvoji svoju petu Ligu šampiona. Dvije je osvojila kao igračica Budućnosti, a po jednu sa Slagelseom i Đerom...

Pratite nas!