Đer je spašavao bod u Danskoj, Viktorija Lukač u posljednjem minutu pogodila je za 32:32, a Odenze ostao kratkih rukava iako je bio bliži osvajanju čitavog plijena. Mađarska ekipa stigla je to trećeg remija (ima i 7 pobjeda), a danski predstavnik u Ligi šampiona sada ima pet bodova više od Budućnosti, ali i dvije utakmice više.

U danskoj ekipi Abing je bila dvocifrena - 11 golova, dok je Amorim sa sedam predvodila Đer.

U grupi 2 prvi trijumf ostvarila je Valčea crnogorske reprezentativke Marte Batinović ( tri odbrane) u gostima kod Podravke. Minevskaja je u trijumfu rumunske ekipe postigla 7 golova, a kod domaćina najraspoloženija je bila Milosavljević (9). Dijana Mugoša, još jedna naša reprezentativka  dala je gol za hrvatsku ekipu.

U grupi 2 ruski CSKA bez problema je osvojio dva boda protiv Borusije (35:28). Bekovi ekipe iz Moskve Iljina i Dmitrijeva postigle su ukupno 16 golova.

U grupi 1 Krim je kao domaćin izgubio bodove od Meca (26:22), Matea Pletikosić završila je meč sa tri, a Branka Konatar sa dva gola. Hatadou Sako upisala je 19 odbrana za francusku ekipu.

Juče je Bukurešt neočekivano izgubio od Vajpersa (29:22), a FTC je zaostao kod kuće u meču sa Esbjergom (28:24). Rostov je do sedmog trijumfa u grupi 1 očekivano stigao protiv Bitighajma (27:21).  

 

Pratite nas!