Tatjana Brnović nije bila u sastavu Budućnosti protiv Podravke i CSKA, ali se vraća za meč 3. kola u Danskoj protiv Odenzea. Crnogorska reprezentativka na crti će probati da pruži onoliko koliko trenutno bude mogla, jer je i ona bila u grupi djevojaka koje su 35 dana pauzirale.

- Počela sam da treniram, osjećam se sa svakim treningom bolje, biću u sastavu za nedjelju i nadam se, u skladu sa trenutnim mogućnostima, da ću pomoći ekipi - kazala je Brnović.

Vidi se da Budućnost još nije u pravom ritmu, a biće potrebno vrijeme da ekipa dođe do maksimuma.

- Djevojke koje su trenirale igrale su fenomenalan rukomet 20, 25 minuta, ali nedostatak utakmica u pripremnom periodu i zajedničkih treninga, udaljilo nas je od željene forme. Znači, svaki nedostak se osjetio. Ali, to je iza nas, radimo jako, zajedno smo i ne bih se brinula, jer imamo kvalitet. Imamo u šta da vjerujemo i da se borimo. Strpljenje je najvažnije. Uz to smo svi svjesni u kakvoj smo situaciji.

,,Plave” su sa dva poraza počele nastup u Ligi šampiona, u nedjelju ih čeka opasan protivnik koji je u prošlom kolu slavio u Rumuniji protiv oslabljene Valčee.

- Odenze je kvalitetna ekipa. Ima ozbljna rukometna imena. I igraju kao ekipa, a napadački su jaki. Vidi se da su prošli pripremni period sa puno utakmica. Počelo im je prvenstvo, što znači da su u jakom takmičarskom ritmu. Moraćemo pametno da igramo.

 

 

Pratite nas!