Andreu Lekić i Alison Pino svi veoma dobro znaju, Itana Grbić je dijete Podgorice, Barbaru Arenhart je čitav svijet dobro upoznao na golu Brazila, za Valeriju Maslovu se davno čulo kao velikog talenta.

Od svih novih rukometašica Budućnosti ove sezone, Armel Atingre je najmanje poznata ljubiteljima rukometa u Crnoj Gori.

Iza nje je, međutim, karijera koja garantuje da će biti pravo pojačanje. Povremena je repreentativka Francuske, a dva puta je bila najbolja golmanka elitnog takmičenja u toj zemlji.

U Podgoricu je stigla iz mađarske Albe Fehervar i oduševljena je onim što je zatekla u Budućnosti.

- Veoma dobro se osjećam ovdje. Dobra je atmosfera, imam odličan odnos sa igračicama i trenerima. Tu je i trener golmana, koji odlično radi sa mnom, Barbarom i mladom Milenom Vujisić - kaže Atingre.

Ističe da je crnogorski klub profesionalniji od svakog u kojem je bila do sada.

- Sve je vrlo profesionalno. Jesam golmanka, ali imam svaku vrstu pomoći. Okružena sam odličnim ljudima - fizioretapaeutima, kondicionim trenerima, šefom stručnog štaba i trenerom golmana. Svi mi oni pomažu.

Francuskinja rođena u Kađokrou u Obali Slonovače je u januaru proslavila 31. rođendan, ali će tek sada debitovati u Ligi šampiona.

- San mi je bio da igram Ligu šampiona. Daću sve od sebe da radim dobro i da se dokažem. Bilo bi sjajno da se vratim u Mađarsku, ali ovaj put na fajnl-for.

Budućnost već 13. septembra igra prvi meč u elitnom takmičenju, protiv Podravke u Koprivnici. Jasno je da neće biti spremna, jer je većina igračica zbog koronavirusa pauzirala čak 34 dana.

- Korona je sve poremetila, bilo nam je teško da treniramo, ali su nam pomogle mlade igračice. Pokušaćemo da napredujemo i izvučemo se iz ove teške situacije - poručila je Atingre.

Pratite nas!