Dragan Adžić sa stručnim štabom i rukometašicama priželjkuje u subotu, u ,,Bemax areni“ sa Krimom, izdanje slično kakvo je bilo sa Đerom u odbrani, a u napadu mnogo više koncentracije.

- Nalazimo se u nedjelji nakon utakmice kakvu smo imali sa prvakom Evrope i koja nam je dala puno odgovora, ali i žestoko potrošila djevojke. Nadam se da ćemo se kompletirati do subote i da ćemo nastaviti da igramo sa energijom protiv ekipe koju dobro poznajemo. Krim je značajno jači nakon posljednjeg meča u Ljubljani,vratile su se Varagić i Mavsar, dvije najbolje igračice i još neke koje su tada čuvali. Kao i uvijek očekujemo zahtjevnog rivala, zato i vjerujem da ćemo imati pristup kao sa Đerom i onda možemo da računamo na bodove koji donose četvrtfinale i možda će nas do kraja odvesti pripremama za dva vikenda aprila - kazao je Adžić na današnjoj konferenciji za novinare.

Trener ,,plavih“ dobio je dosta odgovora nakon derbija u Mađarskoj sa Đerom.

- Zadovoljan sam sa onim što smo dobili sa probuđenim Đerom. Vjerujem da ćemo u perodu do revanša sa njima još više podići igru i formu, ispraviti stvari koje nijesu bile dobre i odgovoriti im na najbolji način. Nadam se da ćemo odigrati još jedan dobar meč sa prvakom i da će to biti prava provjera i konačna pred četvrtfinle.

Priželjkuje Adžić manji broj grešak, koje su njegov tim odvele u poraz od dva gola prošle sedmice.

- I tehničke greške, ali nijesmo imali mirnoću u tranziciji i mirnoću u pozicionom napadu. Jednim dijelom je to proizvod vrhunske odbrane koju je Đer odigrao. Njihova odbrana izazvala je 50 % naših grešaka, a druga polovina je bila naša. Nadam se da ćemo ih ispraviti do revanša, posebno do četvrtfinala. Siguran sam da ćemo takvu utakmicu, sa istim nabajem, na obje strane, imati u četvrtfinalu. Konkretno u toj utakmici Đer je bio probuđen i motivisan, a mi smo imali i dozu stresa i kvalitetnu pripremu kakvu ćemo imati za četvrtfinale. Osjećao se značajno veći grč u napadu, nego što je bio u odbrani. Smatram da, izuzetnu dobru pozicionu odbranu i vraćanje, nijesmo krunisali.

Budućnost je bila spremna i dala je prave odgovore na Đerovu tranziciju. I Krim će tražiti maksimalnu Budućnost u ovom segmentu.

- Bresta je sveo na 29 golova u posljednjem meču Lige šampiona, mi nijesmo uspjeli, a imamo kvalitetniji tim od njih. Igrali su sa Đerom kompletan meč na vrhunskom nivou u gostima. Krim ima potencijal, biće nam zahtjevan, a vjerujem da ulazimo u fazu gdje vraćanje neće biti sporno. Djevojke fizički i mentalno sada i tome pristupaju drugačije. Zbog toga vjerujem  da ćemo ih i po tom pitanju zaustaviti i vježbati za ono što dolazi u martu, aprilu i maju.

Pratite nas!