- Navikli smo da idemo težim putem, a vjerujem da će nam to što igramo sa Đerom biti motiv više. Sigurna sam da ćemo sve koje izađemo na teren biti spremne, a lako i jednostavno neće biti. Međutim, vjerujem u dobru igru  - kazala je Jovanka Radičević uoči sjutrašnjeg meča u Mađarskoj u 9. kolu Lige šampiona.

Budućnost će oslabljena na Đer, nema Tatjane Brnović i Alison Pino, ali i domaćin neće biti u kompletnom sastavu.

- U sportu je sve moguće. Daleko od toga da možemo da prijetimo, jer Đer može da pauzira mjesec, ali ima toliki broj igračica da pauzu ne mogu da osjete. Naravno, ne idemo sa bijelom zastavom, borićemo se, ali, generalno, ovakva situacija kreni-stani, za svakoga bi bila teška - jasna je Radičević.

Za Itanu Grbić Đer je najveći izazov.

- Đer je za svakoga izazov, ovakve utakmice su za uživanje. Svjesni smo da idemo oslabljeni, ali to neće osporiti želju da damo maksimum. Znači, idemo da igramo, uživamo i iskoristimo šansu i da damo 100 % i vidjećemo koliko će nam to donijeti. I oni imaju određene probleme, ali i imaju dvije jednake postave i to im neće predstavljati veći problem. Mi ćemo gledati da iskoristimo sve što možemo, ali se nećemo pretjerano opterećivati. Jedva čekamo da počne utakmica - poručila je Grbić.

Pratite nas!