Marina Rajčić fali ekipi, problemi sa leđima odvojili su je od treninga tri sedmice, ali povratak se bliži.

Naša golmanka u petak završava sa terapijama. Vjeruje da će početkom naredne sedmice ući u laganiji trenažni proces i da će biti u stanju da pomogne reprezentaciji na kvalifikacionom olimpijskom turniru od 20. marta u Podgorici. ,,Lavica” vjeruje u prolaz na OI, nakon čega je sa ,,plavima” čeka glavni izazova, mečevi četvrtfinala Lige šampiona.    

- Odmaram, idem na terapije do petka i nadam se da ću početi da treniram. Već ide na bolje. Istina, boli po malo, ali ništa strašno.  Radila sam test pokretljivosti, u početku nijesam nogu mogla da podignem više od 60, a već sada sam došla do 75 stepeni. Čekam kad će da skroz obezboli.

Marina neće naglo u treninge.

- Korigovaćemo rad sigurno u smislu da pazim kako treniram, na koji način i koliko. Moraću u početku biti opreznija dok se ne uhodam. Ali, sigurno je potrebno vrijeme da se aktiviram i probudim tijelo.

Golmanka Budućnosti bodrila je svoj tim u meču sa Đerom.

- Posljednja utakmica je rekla dosta toga. Veći dio meča odigrali smo na odličnom nivou, a zatim su nam se desile neke stvari zbog kojih smo izgubili i ne prvi put. Ne znam kako to da objasnim. Dođe nam momenat kao da nijesmo tu. Moraćemo te stvari da korigujemo. Plus je, zaista, što smo bili na dobrom nivou veći dio meča.

Četvrtfinale?

- Ne razmišljam o rivalu, moj fokus je trenutno na oporavku. Dosta utakmica nijesam branila, moram se skoncentrisati na sebe, pa na reprezentaciju, a onda, naravno, na april - četvrtfinalne mečeve i na maj.

Marina kaže da je imala teških momenata tokom oporavka.  

- Psiha je važna u oporavku. U nekim momentima bilo mi je svega preko glave. Klub mi je omogućio najbolji oporavak i bolje se osjećam. Problem nijesmo iskorijenili, ali se nadam da će se moje stanje stabilizovati i da ću kraj sezone dočekati zdrava - kazala je Marina za mnerukomet.me.

 

 

 

Pratite nas!

Najčitanije

  • Nedjeljno

  • Mjesečno

  • Sve