Rudar će od drugog dijela sezone sa novim-starim licima. Iz Komova je stigla srednji bek Natalija Lekić, mlada reprezentativka, a iz Zete se vratila, nakon polusezone - Maša Mitrović.

- Cilj nam je da prvo na treninzima izvučemo maksimum, a onda i kada dođu utakmice. Zadovoljan sam sa početkom priprema, jer su djevojke ozbiljno prišle radu. Planirali smo u ovoj drugoj sedmici da igramo utakmicu. Žao mi je što nijesmo uspjeli da odigramo meč sa šampionom BiH, ali se nadam da ćemo učestvovati vrlo brzo na turniru i vidjeti pravo stanje ekipe. Planiramo sa kadetima Lovćena da igramo, možda i sa Ulcinjem. Ekipe su kasnije počele sa pripremama i ne možemo još uvijek na napravimo dogovor - kazao je trener Igor Marković.

Filijala Budućnost Bemaxa bez poraza je završila polusezonu.

- I dalje mislim da možemo puno bolje, ne kažem da možemo završiti sezonu bez poraza, ali se nadam da hoćemo. Želim prvo maksimum od djevojaka, a onda i pobjedu. Nadam se da ćemo zadržati prvo mjesto i spremiti se za Kup utakmicu sa našim mlađim koleginicama i polako za Evropsko prvenstvo na ljeto u Rumuniji za 2004. godište.