Oslabljene Tivćanke osvojile su bod protiv Rudara (25:25) u 14. kolu najjače crnogorske lige.

Minut i 50 sekundi prije kraja domaće su vodile 25:24 (gol iz sedmerca postigla Ana Radović), a propustile su šansu da odu na ,,plus 2” na 90 sekundi prije kraja. Gošće su preko Maše Kuzmanović (10 sekundi kasnije) izjednačile i imale šansu čak i da riješe utakmicu u svoju korist jer su Tivćanke izgubile loptu i šest sekundi prije kraja dobile isključenje. Rudar nije stigao do gola, a domaće mogu da žale jer su tokom utakmice vodile i sedam golova razlike (8:1).

U domaćem timu najraspoloženija bila je Radović sa 10 golova, pet je dala Mulić (bez promašaja), Božović četiri... Katarina Bandović upisala je 15 odbrana.

Anđela Milošević sa šest, Jelena Vukčević sa pet, a Tijana Lutovac sa četiri gola bile su najefikasnije kod Rudara.

U Nikšiću je danas bio dupli program. Lider Levalea 2010 slavila je protiv Nikšića 40:32. Lucija Đukić dala je sedam golova, a po pet Snežana Ćorović (bez promašaja), Elena Tomić i Sanja Đikanović. Kod Nikšića odskočila je Danila Radonjić sa devet, a gol manje postigla je Milica Laketić.

Budućnost II je u 7. minutu protiv Trebjese vodila 4:0 i nagovijestila pobjedu (28:16). Do odmora Podgoričanke su imale višak od devet golova. Sara Gugač postigla je pet golova uz jedan promašaj, četiri je dala Gordana Marsenić, dok je kod domaćina najviše golova (4) postigla Sara Burić.     

 

Pratite nas!