Levalea 2010 danas počinje sa radom, bazični dio priprema nikšićka ekipa odradiće kod kuće. Planirani su kontrolni mečevi.

- Odmorili smo se, danas krećemo sa radom, moramo da se čuvamo i polako da uđemo u novu priču. Čeka nas Kup 12. septembra, na osnovu toga smo krenuli u nove planove. Pitanje je koliko ćemo moći nešto da uradimo od onoga što smo planirali zbog ukupne situacije. Zbog toga je naš fokus na rad kod kuće, a prednost je što ćemo trenirati na otvorenom. Možda se nešto u ovih 15 dana pomjeri na bolje, pa da planiramo putovanja koja smo već bili dogovorili. Ako se ništa ne promijeni tražićemo varijantu da prijateljske mečeve igramo u Crnoj Gori - kazao je trener Dragan Đurđevac.

Levalea sezonu čeka bez najbolje igračice Nade Ćorović.

- Nada je otišla, pravo vrijeme da proba nešto više u karijeri, a ostale su tu. Priključili smo mlađe i mislim da ćemo igrati zapaženu ulogu i nadomjestiti Nadin odlazak.  Imamo kvalitet i imamo još dosta potencijala. Jer, dok jedna briljira možda se desi da neka druga trpi, a imamo nekoliko njih u ekipi koje mogu da prodišu.Vjerujem da će iz njih izaći kvalitet.

Levalea ima želju da nastupa u Regionalnoj ligi 2.

- Prijavili smo se kao klub, jer imamo finansijsku, organizacinu i igračku snagu za taj nivo takmičenja. Bilo bi nam važno da igramo zbog djece, iskusnijih igračica, prije svega zbog ženskog rukometa, reprezentacije, grada i države - poručio je trener nikšićke ekipe.

 

 

Pratite nas!