Mornar 7 je iznenadio prvoligaša iz Nikšića - Trebjesu u osmini finala Kupa Crne Gore. Baranke su pobijedile 30:23, a po običaju golgeterski se istakla Ana Radović.

Igračica iz Bara je prošle godine nastupala sa Crnom Gorom na kadetskom šampionatu Evrope. Najbolji je strijelac barske ekipa (92 gola na 10 utakmica), koja start Druge lige čeka sa pozicije tri sa osam pobjeda i dva poraza.

- Nijesmo očekivali da možemo da pobijedimo jer je Trebjesa, ipak, ekipa iz Prve lige. Ali, kako je krenula utakmica došli smo do ritma, diktirali smo tempo i znala sam da možemo. Pri kraju su ušle naše najmlađe igračice - kazala je Radović.

Mlada ekipa biće spremna za nastavak drugog dijela sezone. Želja im je da, prije svega, ostave snažan utisak.

- Da se borimo, ako možemo da osvojimo prvo mjesto bilo bi najbolje. Bićemo spremne. Svakodnevno i kvalitetno treniramo. Vodimo računa o svemu, na treninzima radimo sa loptom, na tehnici... Zanimljivo je. Naši treneri forsiraju igru sa dosta trčanja, sa kontrama, zbog čega nam je važna  snaga i brzina.

Mlada rukometašica pokriva poziciju lijevog krila i srednjeg beka. Rukomet je zavoljela od najmlađih dana, sa 10 godina počela je trenira u tadašnjem Antivariju. Učenica je trećeg razreda Poljoprivredne škole u Baru, kaže da postiže sve.  

- Treninzi su uglavnom uveče, a na svoju ruku idem u teretanu. Dobro sam se organizovala i do sada uspjevam da sve uskladim.

Sanja mnoge stvari, a najviše želi nacionalni dres.

- Ko ne sanja da zaigra za A nacionalni tim.  To je najveći i jedini san - crnogorska reprezentacija.

Pratite nas!