Stevan Vujović, nakon prespavane noći, je realan.

- Utisak je da smo mogli više, ali došli smo da ostvarimo prvu pobjedu na evropskim prvenstvima i tako nastavimo niz uspjeha iz kvalifikacija. Uspjeli smo i izvukli dosta pouka kako treba proslaviti trijumf. Poslije Srbije smo bili malo euforični, što nas je koštalo protiv Bjelorusije.

Za našeg srednjeg beka iskustvo stečeno na EP je ogromna stvar za sve prvotimce, posebno za one mlađe.

- Svi mlađi koji su dobili šansu su je i iskoristili, što je podstrek da nastave da treniraju i očekuju poziv u reprezentaciju. Sve ovo će nam biti pouka za sljedeći put, nadam se da ćemo pametniji izaći iz svega ovoga. Očekuje nas u junu baraž za Svjetsko prvenstvo i moramo biti spremni. Biće teško jer je Francuska ispala, blizu je i Danska. Nekoga od njih možemo dobiti za rivala. Da nijesmo pobijedili Srbiju bili bismo četvrti u grupi i igrali pretkvalifikacije.

Zahvalan je Vujović navijačima.

- Iz meča u meč smo imali sve veći broj navijača. Bili smo iznenađeni, čuli smo ih u svakom trenutku. Bez njih ne možemo da igramo dobro. Bili smo istrošeni u posljednjem meču, dugujemo im izvinjenje, ali prvom narednom prilikom sve će biti u redu i navijači će biti srećni.

 

 

Pratite nas!