Bukurešt je lako stigao do završnog turnira Kupa, slavio je protiv Slatine 34:17, a sjutra će za finale igrati sa Glorijom Buzau. Priželjkuju rukometašice ove ekipe finale protiv Valčee, a tome se nada i naša reprezentativka Andrea Klikovac, koja je preskočila četvrtfinalni meč zbog toga jer ju je trener odmarao.

Bila je oduševljena kako su njene saigračice odigrale, a pohvalila je i mlađe prvotimke.

- Djevojke su odlično igrale. Prava ekipa. I mlađe su bile odlične. Svako ko je ušao bio je na nivou. Baš sam zadovoljna - kazala je Klikovac.

Pobjednik Kupa osvojiće i Super kup. Dakle, finalisti će se boriti za dva trofeja.

- Nadam se da ćemo doći do prvih trofeja u ovoj sezoni i da ćemo u pravom raspoloženju dočekati prvi meč Lige šampiona sa Mecom. Važno je da smo zdrave, a očekujemo da nam se brzo pridruži Dragana Cvijić.  Od 6. jula smo u pogonu, dobro radimo i jedva čekamo start Lige šampiona. Što se tiče domaće lige, termin je nepoznat, jer je sve neizvjesno zbog virusa.

Andrea priželjkuje, prije svega, da svi ostanu zdravi.

- Želimo što bolji plasman u grupnoj fazi Lige šampiona. I, naravno, da ostanemo zdravi. Smatram da će trofej osvojiti ona ekipa koja bude zdrava i po pitanju korone i povreda. Jer, još nije ni počela LŠ, a mnogi klubovi imaju velikih problema sa povredama. Eto i juče je jedna igračica Slatine pokidala ligamente. U svakom slučaju, očekuje nas grupa sa teškim rivalima i bukvalno će svaka utakmica biti derbi.

Utakmice bez navijača su minus za domaćina.

- Pusto i neobično je bez navijača. Velika mana za ovogodišnju LŠ. Juče su svi sa maskama morali da sjede, osim igračica koje se mijenja, a razmak između stolica bio je dva metra. Malo čudno, ali se navikavamo.

Naša reprezentativka vjeruje da će sjutra i u nedjelju biti u sastavu.

Pratite nas!