Projekat Crnogorskog olimpijskog komiteta „Treniraj sa olimpijcima“ - sa Ivonom Pavićević,  Slađanom Pejović i timom instruktora obišao je škole ,,Mahmut Lekić”, ,,Zarija Vujošević”, ,,Njegoš” i ,,Jagoš Kontić”.

Naše olimpijke Pejović i Pavićević petvorile su čas fizičkog vaspitanja u nezaboravno druženje. Imale su priliku da djecu motivišu da se bave sportom i zdravim stilovima života. Jedan dio škola je posjetila i Katarina Bulatović, sportska direktorica COK-a.

- Zahvalila bih se Crnogorskom olimpijskom komitetu na pozivu i zadovoljstvo mi je što sam bila dio projekta. Nadam se da će u budućnosti biti još ovakvih projekata, jer je sve ovo dodatna motivacija djeci da počnu da se bave sportom jer se tako razvijaju i rastu u svakom pogledu - poručila je Pavićević.

Osim promotivnih aktivnosti, COK je u okviru projekta „Treniraj sa olimpijcima“ donirao školama lopte za košarku, odbojku i fudbal. Direktorima škola uručene su zahvalnice za doprinos i učešće u projektu. 

Ideju Crnogorskog olimpijskog komiteta prepoznao i podržao je Međunarodni olimpijski komitet preko Fonda olimpijske solidarnosti.

- Zahvalalila bih se Olimpijskom komitetu što su me pozvali da budem dio projekta. Bilo je prelijepo sa djecom, družili smo se i uživali - kazala je Pejović.

 

Pratite nas!