Jedna od najboljih crnogorskih rukometašica svih vremena, Jovanka Radičević, ovog ljeta će organizovati kamp u Baru za djevojčice od 12 do 18 godina.

Proslavljenom desnom krilu, koje je sa „lavicama” osvojilo olimpijsko srebro, te evropsko zlato i bronzu, u radu će pomagati hrvatski trener Robert Papić, kondicioni trener Marko Vukotić, Tatjana Vukotić, magistar sportske psihologije, homeopata i hipno terapeut, kao i trener golmana Goran Simić.

Kamp će biti organizovan u dvije smjene, od 19. do 26. juna i od 26. juna do 3. jula.

- Imala sam čast i privilegiju da rukomet kao sport doživim na talasima zabave, druženja, ali i uspjeha. Bilo je to zabavno putovanje, sa mnogo rada, discipline, odricanja, neprospavanih noći, osjećaja tuge, ali i radosti. Prisjećajući se svojih prvih rukometnih početaka, sport je oduvijek bio moja velika ljubav. Maštala sam o tome i vjerovala da ću jednog dana biti najbolja profesionalna rukometašica i da ću igrati u najboljim klubovima u Evropi, a najveća želja mi je bila da jednog dana obučem dres svoje reprezentacije i da ostvarim najveće rezultate. Moj san se ostvario! Zato želim da i vi sanjate i odlučno i hrabro koračate ka svojim snovima, uz vjeru da kada daješ sebe iskreno, uz veliki rad i disciplinu, vaši snovi će postati stvarnost! Tako se i rodila ideja o pokretanju prvog međunarodnog kampa „JR4”, jer želim da podijelim sa vama svoje bogato iskustvo i pomognem vam da ostvarite u ono što vjerujete, da pomognem mladim i talentovanim djevojčicama koje žele profesionalno da se bave rukometom da razviju svoj talenat, i unaprijede svoju obučenost, da ih motivišem da počnu da sanjaju velike snove... Okupila sam oko sebe dobar tim, stručnih i iskusnih trenera, ali i veliki broj rukometnih zvijezda sa željom da podstaknem prijateljstva među djecom, da ih naučim poštovanju individualnih različitosti, kulturne i tradicionalne različitosti, timskog duha i saradnje, jer to je ono što je meni nedostajalo u tom uzrastu. Želiš li da i tvoji snovi postanu stvarnost?! Pa hajde, pridruži nam se - napisala je Joka na sajtu jr4.me, na kojem možete da se prijavite i vidite program kampa.

Pratite nas!