Kad je bilo najpotrebnije Marija Peruničić preuzela je odgovornost, sa devet golova vodila je Tivćanke do pobjede protiv Rudara u 7. kolu najjače crnogorske lige.

Tivat je iznenadio.

- Bile smo rasterećene i tako smo ušle u meč. Apsolutno nijesmo imale nikakav pritisak, ali negdje je svaka od nas vjerovala da možemo do novih bodova. Istina je da je naš fokus bio na meč sa Nikšićem, tada smo ostvarili važan trijumf, a sa ova dva nova boda napravili smo veliki korak na putu opstanka. Zadovoljna sam, kao i kompletna ekipa - kazala je Peruničić.

Tivćanke su gubile, ali nijesu gubile kompas.

- Na odmoru smo bile mirne, iako smo bile u minusu nijesmo gubile nadu. Bile smo strpljive, a zahvaljujući jakoj odbrani uspjele smo da dođemo do izjednačenja i da povedemo. Takva odbrana nas je dosta trošila - napomenula je Peruničić.

U odlučujućim momentima i golmanka Bandović dala je dobre signale ekipe. Peruničić se nada da će u nastavku njena ekipa igrati još bolje.

- Dobro radimo, imamo ogromno samopouzdanje, što je najvažnije.

U trenucima kada se lomio rezultat Marija je dala maksimum na terenu. Pokazala je smirenost, bodrila je ekipu i pogađala u trenucima kada njenim saigračicama nije najbolje išlo u napadu. Pokrenula je tim i sada je Tivat sa dvije pobjede bezbrižan.

Nakon meča Perunićič je proglašena za najbolju igračicu - potpuno zasluženo.

Pratite nas!