Katarina Bulatović, naša rukometna legenda, završila je karijeru, ali je i dalje indirektno u rukometu, kao navijač.

Ispratila je i mečeve 4. kola Lige šampiona, a kako je vidjela derbi Budućnost - Brest, pobjedu Đera, poraz Esbjerga i izdanja ostalih timova možete pročitati na našem portalu.

Našu legendu je obradovala igra Budućnosti, ali i hiljaditi gol simbola Đera Anite Gorbic u Ligi šampiona.

- Nakon prikazane igre protiv Bresta, a svi znamo kakva je to ekipa, Budućnost ne bi trebalo da strepi za bodove u Njemačkoj. Sa pobjedom u Dortmundu i sa većom gol-razlikom njihovo samopouzdanje biće veće i vjetar u leđa za ono što ih čeka. Mislim da ne bi trebalo da brinu i da mogu da naprave dobar uvod za naredni duel protiv Đera. Očekujem da Budućnost uđe u dobru formu i spremno dočeka naredne mečeve - kazala je Bulatović.

Budućnost - Brest 22:22

Šteta, baš - na kraju neriješeno. Kako je Budućnost igrala, trebalo je da pobijedi. Djevojke su bile puno bolje u odnosu na ranije mečeve, što smo negdje svi očekivali. Vidi se da se vraćaju, vidi se pomak i da prolaze posljedice od virusa. Mislim da Brest nije očekivao odbranu 5-1, pokušavali su da proigraju na pivote, gdje je Budućnost ukrala neke lopte i dala tri-četiri laka gola. Upravo je i to prelomilo za prednost od 17:13. Brest se poslije vratio, igračice su se snašle, pa je sve to izgledalo drugačije sa nekoliko lakih golova i boljom igrom u odbrani.

Đer - Odenze 32:25

Pored svih problema, Đer je odigrao dobru utakmicu. Očekivala sam ovakvu reakciju nakon remija u Brestu. Znaju da mogu i moraju puno bolje. Na moje veliko zadovoljstvo Anita Gorbic postigla je hiljaditi gol u Ligi šampiona. Jedva čekam vikend i njihovu narednui utakmicu.

Mec - Krim 33:27

Očekivala sam pobjedu Meca koji je u sistemu i super igra. Krim je mlada ekipa, sa oscilacijama u igri, neke od igračica imale su virus, što je, možda, uticalo na poraz od šest golova. Matea Pletikosić je super igrala, raduje povratak Branke Konatar i zbog reprezentacije, a i upisala je prve golove u Ligi šampiona. Biće Branka još bolja. Matea je pokazala da reprezentacija na nju može da računa.Vjerujem da će biti osvježenje i velika pomoć za naš nacionalni tim. Ne sumnjam da će nastaviti u ovakvom ritmu.

Vajpers - Bukurešt 30:25

Vidjeli smo i na ovoj utakmici koliko Kristina Neagu znači za Bukurešt. Iskreno, mislila sam da Bukurešt bez nje neće ovako da odigra, ali eto... Pobjeda Vajpersa bila je očekivana, Nora Merk je u super formi, vidi se na terenu da se osjeća odlično. Na svakom tajm-autu se zalaže, priča i učestvuje u igri. Norveški tim igra super i igraće još bolje.

Esbjerg - FTC 21:24

Iznenađenje! Nisam očekivala da će FTC, pored svih problema zbog koronavirusa, a koliko tek igračica nije nastupalo u Danskoj, odnosno koliko je samo bilo mlađih, da osvoji bodove. Domaći tim je u sistemu, dobro je do ove utakmice igrao i bez Polman. Smatram da je ovaj rezultat baš iznenađenje kola.

Bitighajm - Rostov 31:32

Šta je razlog ovakve igre Rostova - ne znam. Zašto je Rostov odigrao ovakvu utakmicu - ne mogu da razumijem, a na kraju je drhtao do samog kraja, jer je posljednji šut domaćina mogao da bude gol. Igra Rostova je neprepoznatljiva. Bitighajm nije neko čudo od ekipe, ako ih upoređujemo sa ruskom ekipom. Rostov mora bolje.Vjerujem da će sa Perom da dođu do super rezultata, nema razloga da bude drugačije. Trebaće vremena, a imaće ga nakon prvenstva Evrope i do početka da se uigraju. Vjerujem da će Rostov biti dobar kao prošle sezone.

Borusija Dortmund - CSKA 28:29

Baš gusta utakmica. Mislila sam da će CSKA bez problema da slavi, na kraju je Sudakova dala gol, nekoliko sekundi prije kraja, za pobjedu. Srećna sam zbog njih. Niko nije očekivao da će da igraju ovako, a ova mlada ekipa igra lijep rukomet. Nijesam baš ni očekivala da će protiv njemačke ekipe da se muče, ali na kraju se pišu dva boda. Iljina je pokazala koliko znači za ekipu kad je ušla. Ona je jedna od iskusnijih i to se od nje očekuje. CSKA će igrati još bolje, jer su pune samopuzdanja.

Pratite nas!

Najčitanije

  • Nedjeljno

  • Mjesečno

  • Sve