Budućnst Bemax na novom ispitu - ,,plave” će u subotu od 18 sati dočekati norveškog predstavnika Storhamara u 7. kolu Lige šampiona. Nakon pauze od 50 dana tim Bojane Popović želi pobjedom da zadrži dobro raspoloženje i osjećaj sa kojim se čak devet igračica vratilo sa Evropskog prvenstva.

- Očekujem veliki borbu za bodove. Storhamar igra timski, brz i agresivan rukomet. Čeka nas težak posao - kazala je golmanka Armel Atingre.

Francuskinja na golu Budućnost Bemaxa bila je dio nacionalnog tima koji je osvojio bronzano odličje. Kazala je da je bila ponosna i srećna, a da su protekle sedmice bile magične.

I dio ekipe koji je ostao kod kuće bio je uz ,,lavice”. Vanesa Agović je istakla da su svaki minut na terenu proživljavali zajedno i da ih je veliki uspjeh podigao i motivisao za dalje. Nema dilemu oko toga da će ekipa u subotu dati sve od sebe kako bi pobijedila.

- Očekuje nas interesantan protivnik. Kao i svaki norveški tim i Storhamar vuče tranziciju, a u pozicionom napadu aktivni su do kraja. Vjerujem da ćemo im odgovoriti pravom odbranom.

Naše rukometašice od ponedjeljka su ušle u priču oko obaveza za Ligu šampiona.

- Norveški tim je u ovom dijelu u prednosti jer se tokom Evropskog prvenstva spremao za nastavak Lige šampiona. Ali, naš motiv je ogroman - jasna je Agović.