Budućnost Bemax je u 2. poluvremenu odigrala možda i najboljih 30 minuta u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona, rekla je Bojana Popović nakon pobjede (27:21) protiv Podravke u posljednjem kolu elitnog takmičenja.

Naše šampionke su ostvarile drugu vezanu, ukupnu treću pobjedu u sezoni i takmičenje završile na sedmom mjestu, upravo ispred Podravke.

„Oba tima su pokazala veliku borbenost. Bilo je neizvjesno u 1. poluvremenu, a u nastavku smo bile sjajni u odbrane i postigle lake golove kojima smo stekle zalihu. Zadržale smo prednost do kraja i mogu da kažem da je ovo možda i naše najbolje poluvrijeme u sezoni. Anastasija Babović je bila sjajna na golu u drugom poluvremenu, sve djevojke su imale odličnu energiju, a i neke mlađe poput Jelene Vukčević su napravile razliku. Jeca ima samo 17 godina, ali je bila maksimalno fokusirana i bez stresa, još jednom je pokazala kakav je potencijal. To su detalji na koje smo ponosni”, rekla je Popović.

Ni Ilda Kepić nije skrivala zadovoljstvo nakon treće pobjede u Ligi šampiona.

„Sjajno je što smo pobjedom završile sezonu, dale smo sve od sebe za ova dva boda. Imale smo dobru energiju tokom čitavog meča. U početku smo tražile najbolja rješenja u odbrani, pronašle smo ih u 2. poluvremenu i uz odličnu energiju došle do velike pobjede”, kazala je Kepić.