Valčeu dobro poznajemo i izuzetno poštujemo. Vjerujem da ćemo pokazati respekt prema njima, kao i kvalitet koji imamo - kazao je trener Budućnosti Dragan Adžić pred današnji duel ,,plavih” i rumunske ekipe u 8. kolu Lige šampiona.

,,Plave” će danas uložiti maksimum kako bi stigle do druge pobjede u grupi B, ali i oslabljene gošće, nakon četiri poraza, vjeruju u dobar ishod.

- Valčea je odigrala nekoliko utakmica u rumunskom prvenstvu, a u sastavu će im biti najbolji igrači. U ovom periodu Vlčea je u boljoj takmičarskoj formi od nas, ali vjerujem da ćemo dobrim odnosom to isparirati i da ćemo uspjeti da osvojimo bodove.

Trener Budućnosti smatra da njegov tim ima dovoljno iskustva i kvaliteta i da dobro svi poznaju protivnika.

- Imamo iskustvo igranja sa njima, znamo na šta da obratimo pažnju i čemu da se posvetimo. Vjerujem da će to nas držati i da ćemo na dobrom nivou odigrati i pobjedom zaokružiti na najbolji način ovaj dio sezone u ovim uslovima.

Period od meča u Dortmundu sa Borusijom do danas, rekao je Adžić, obilježila je povreda Tatjane Brnović.

- Uspješno je operisana i vjerujem da ćemo je imati na proljeće. Sigurno da je to, pored svih problema koje smo imali, dodatni izazov za ekipu i njeno dalje učešće u Ligi šampiona. Nije nam odgovaralo što tri sedmice nismo igrali utakmicu, posebno nakon što smo podizali formu. Ovo je nezahvalan period za sportiste, treniraju i spremaju se, a svaki čas može nešto da se promijeni. Zbog toga sam veoma ponosan kako djevojke reaguju i kako iznose sve to i vjerujem da će da im se vrati.

 

Pratite nas!

Najčitanije

  • Nedjeljno

  • Mjesečno

  • Sve