Katarina Bulatović, naša rukometna legenda, završila je karijeru, ali je i dalje indirektno u rukometu, kao navijač.

Ispratila je premijerne mečeve Lige šampiona, negdje je bila iznenađena igrom i rezultatima nekih ekipa, a kako je vidjela 1. kolo možete pročitati na našem portalu.

Bulatović će, inače, svakog ponedjeljka, kada se kompletira kolo, na našem portalu komentarisati sve mečeve Lige šampiona.

 

Podravka - Budućnost 29:26

Početak meča za Budućnost bio je bajkovit. Bez 11 igračica niko nije mogao da očekuje onakvu igru. Ali, negdje kasnije je bilo očekivano, zbog umora, nedostatka pripremnih utakmica i adekvatnih zamjena, da dođe do pada. Vidjeli ste koliko su Lekić i Pino bile na terenu, mijenjali su ih baš onda kada su morali. Za njih, svakako, ovo je bila teška utakmica, a za navijače zanimljiva. U drugom poluvremenu presudila je njihova golmanka, koja je stvarno bila super, vezala je nekoliko odbrana i omogućila polukontru. Bukvalno su tada igračice Podravke počele da igraju i polako da se približavaju rezultatu. Na kraju su i povele.

 

CSKA - Đer 27:27

Nijesam očekivala da će Đer da se bori za bod. Nijesu igrali dobro, kao i u nekim pripremnim utakmicama sa FTC-om i Šiofokom. To nije igra koju Đer priželjkuje. Imali su, možda, najviše pripremnih utakmica, ali na kraju pokazalo se da nije isto igrati prijateljsku utakmicu i zvaničnu. Očekujem da će u nastvaku igrati puno bolje. Ne mogu da kažem da su razočarali, ali daleko su od onoga što sam očekivala, kao i svi drugi, vjerovatno.

 

FTC - Rostov 25:26

Gost je odigrao koliko mu je i trebalo. Vodio ih je pomoćni trener, dok Per ne dođe, ali ne vjerujem da će oni imati puno promjena u igri. Ustvari, možda će malo drugačije da izgledaju kada Per dođe. Mislila sam da će FTC da ih namuči, jer su u pripremnim utakmicama (dvije) protiv Đera, igrali fenomenalno. Možda je FTC, a na osnovu onoga što sam gledala u pripremnom periodu, malo podbacio.

 

Bukurešt - MEC 31:26

Kristina Neagu je pokazala klasu - postigla je 12 golova. Bukurešt nije sjajno igrao, ali je izgledao bolje u odnosu na finalni meč Kupa sa Valčeom. Ova utakmica nije pravi pokazatelj, jer je MEC oslabljen u odnosu na prošlu sezonu.

 

Bitighajm - Esbjerg 26:33

Odgledala sam kompletan meč, misleći, na osnovu ranijih duela ova dva tima, da će biti uzbuđenja. Ali, Esbjerg je pokazao klasu i lijep rukomet. Onako, sve je to bilo tečno. Igrali su bez najbolje Polman, ali sve druge su preuzele odgovornost. Posebno desni bek je bio super, odavno nijesam vidjela tako dobru partiju. Mada nije ni Bitighajm baš tako čvrst protivnik.

 

Brest - Valčea 28:21

Nijesam očekivala ovako ubjedljivu pobjedu domaćina. Valčea je dobro igrala protiv Bukurešta u finalu Kupa, možda su se igračice potrošile, možda malo i opustili jer su dobili dobru ekipu. Očekivala sam bolju igru, ali možda ih je i umor koštao ovakvog poraza.

 

Krim - Vajpers 26:27

Igraće Vajpers puno bolje. Od njih očekujem, zaista, mnogo, imaju iskusne igračice i reprezentativke. Dobili su i odlično pojačanje - Noru Mork. To je ozbiljna ekipa, koja poštuje sistem.


Odenze - Borusija Dortmund 32:27

Očekivana pobjeda domaćina. Ne očekujem od Borusije da bude težak protivnik. Odenze igra super dansku ligu i mogu dosta problema svima da prave. Možda nijesu jaki kao Esbjerg, ali imaju dobru ekipu. Stigla je Abing, a svi znamo kako je igrala na SP i u Rusiji. Imaju super golmanku, a sigurna sam da će igrati drugačije u odnosu na prošlu godinu. Nijesu možda favorita za F4, ali će da namuče sve ekipe.  

 

 

Pratite nas!