Zeta je u posljednjoj utakmici 19. kola savladala Tivat 36:25 i na dva kola prije kraja trećeg kruga Prve SBbet lige upisala šesti trijumf. Gošće iz Tivta su u prvom minutu uspjele da izjednače na 1:1, do 4:4 stigle su u šestom, a sve nakon toga je išlo od ruke domaćinu.

Najviše golova u pobjedi Zete postigla je Nađa Micevska - 12 (osam sa sedam metara), Maja Ceklić dala je sedam, uz jedan promašaj, a sa šest golova (bez promašaja) meč je završila Nikolin Knežević. Četiri od četiri šutirale su Maja Đurović i Tamara Džarić. Anđela Kovaćević sa šest golova bila je najraspoloženija u ekipi Tivta.

Igračica utakmice proglašena je Ceklić koj je nedavno sa pinorskom reprezentacijom osvojila zlatno odličje na Medteranskom prvenstvu.

U ostalim mečevima juče je Nikšić savladao Mornar 7 (35:29) uz dvocifren golgeterski učinak Nine Ramusović (šut 16-12), dok je Jovana Bulatović šutirala 6-6, a stoprocentna je bila i Milica Laketić (4-4). Sa istim brojem golova meč je završila Marija Terzić… Kod Baranki odskočila je Anita Muratović sa osam pogodaka, sedam je postigla Hana Hot, četiri Mela Mehmedović…

Nikšićki derbi pripao je Levalei 2010. Utakmica je odlučena u posljednjih deset minuta kada su domaće postigle dva (Jelena Kuzman), a Trebjesa stala na 16 golova.

Kuzman i Katarina Šutović postigle su pet golova, Teodora Marković upisala je 11 odbrana. Anja Drašković sa pet i Maša Popović sa četiri gola bile su najraspoloženije u Trebjesi.

U ranije odigranom meču Rudar je bio bolji od Ulcinja (26:24).

Pratite nas!