Indira Mujić, golom 90 sekundi prije kraja utakmice, donijela je pobjedu Mornaru 7 protiv Levalee (29:28) i jesenju titulu nakon 12 odigranih kola u SBbet najjačoj rukometnoj ligi. Perfektna je bila Mela Mehmedović koja je šutirala  11-11.

Debitantkinje su premašile očekivanja, pokazale najviše uz skor od 10 pobjeda i dva poraza.

Derbi u Nikšiću do kraja je bio uzbudljiv, domaće se nijesu predavale iako su gubile 19:13 u 33. minutu.

U nikšićkoj ekipi Snežana Ćorović i Jelena Kuzman bile su stoprocentne (šest golova)

Očekivane bodove upisao je Rudar protiv Nikšića. Slavile su gošće 31:26, a za deveti trijumf boriće se sa Trebjesom u srijedu kada ih čeka zaostali meč 11. kola. Mlade igračice trenera Ivana Terzića do sada su upisale osam pobjeda, uz remi i dva poraza. Odlična sa gola, u trijumfu od pet golova, bila je Marija Marsenić sa 15 odbrana. Tijana Lutovac, Maša Mitrović i Nikoleta Radmanović postigle su pet, a članica Nikšića - Nina Ramusović osam golova. Nikšićki tim ima pet pobjeda i sedam poraza. Još jedan debitant - Ulcinj upisao je bodove u posljednjem meču. Slavile su Ulcinjanke u Nikšiću protiv Trebjese 22:17, Amina Bicić postigla je šest, Ana Radović pet golova, a  Maša Popović sa šest i Milena Gardašević sa pet  bile su najefikasnije kod domaćina.  

I Zeta je gostima kod Tivćanki ostvarila pobjedu 34:25 i sa osam bodova sačekaće nastavak takmičenja. Nađa Micevska postigla je osam golova, a Nikolina Knežević završila je utakmicu bez promašaja (sedm od sedam). U poraženom timu sa osam golova istakle su se Andrijana Ivanović i Anđela Kovačević. Tivćanke su zabilježeli tri pobjede.

   

Pratite nas!