Nađa Micevski vodila je Zetu do druge prvoligaške pobjede u duelu sa Tivćankama.Mlada rukometašica je sa 13 golova iz 17 pokušaja blistala od početka do kraja u trijumfu od 37:27. Nije bilo dileme u izboru našeg portala ko je obilježio kolo.

- Debitanti smo u najjačoj ligi, mislim da smo pokazale da su volja i tim najvažniji. To je preduslov da na terenu stvari izgledaju bolje i da se sve osjećamo kao jedno. Vjerujem da ćemo u nastavku igrati još bolje i stabilnije - kazala je Micevska.

U Zeti se odlično radi napomenula je mlada igračica, koja je zadovoljna što imaju dobre uslove, od ove sezone, kada je riječ o dvorani.

- To nam je najviše trebalo. Sada imamo salu i radujemo se svi jer su uslovi odlični.

Njena uloga u timu je jasna, Nađa je vođa i neko ko puno daje Zeti. Ne bježi od odgovornosti.

- Mi smo tim i tako se ponašamo na terenu, svaka igračica je jednako važna.

Nađa je imala prvoligaško iskustvo nastupajući na dvojnoj registarciji za Feniks.

- Velika je razlika u kvalitetu između najjače i Druge lige. Ovakve utakmice nam trebaju i sa ovakvim rivalima. Za nas je ovo nešto novo, ali polako ulazimo u prvoligašku priču.

Svjesna je koliko još mora da radi, a ima još rezervi u sebi.

- Rad je najvažniji i redovni treninzi. Ljetos sam malo samopouzdanje izgubila, ali brzo ga vratila sa novim obavezama. Znam na čemu moram da radim i vjerujem da ću kroz rad i prvoligaške utakmice popravljati razne detalje.    

 

Pratite nas!