Deset od deset - rukometašice Mornara ne staju, na startu drugog dijela Druge lige Baranke su danas savladale Ulcinj 33:24.

Gošće su do 24. minuta bile u egalu - 9:9, kada su domaće dodale gas i za pet minuta serijom 4:0 preokrenule stvari na terenu.

Najefikasnija u domaćem timu bila je Anita Muratović sa 10 golova (samo jedan promašaj), šest je dala Tina Truš, gol manje Nina Đokić, Dina Pepić i Indira Mujić (bez promašaja) postigle su četiri gola, Ješa Miljanić dva, a po gol Ivana Maljević i Maša Rakočević. Sve tri golmanke dobile su šansu, Adriana Matas zaustavila je osam šuteva, Tamara Bojović pet, a Matea Marvučić jedan.

Najefikasnija u Ulcinju bila je Stefana Krstović (7), Aleksandra Nišavić i Amina Bicić dale su pet, Ana Radović četiri, Marija Ratković dva, a Hejla Hodžić gol. Martina Mirotić upisala je 11 odbrana.

Lako je Podgorica 2013 izašla na kraj sa ekipom Berana 2003. Domaće su slavile 43:27, a Nađa Radičević obilježila je ovaj meč sa osam golova (jedan promašaj). Nina Ramusović dala je čak 12 u poraženom timu.

Nađa Micevska sa deset golova (dva promašaja) vodila je Zetu do gostujućeg trijumfa protiv Komova (27:22). Njoj uz rame bila je golmanka Dragana Maraš koja je odbranila 19 šuteva.

Kod domaćina odskočile su Anđela Guberinić sa devet i Natalija Lekić sa osam golova.

 

Pratite nas!