Derbi 12. kola SBbet Prve lige završen je bez pobjednika, a najveće zasluge za to ima Aleksandar Kastratović.


Golman Komova je u 59. minutu, pri rezultatu 21:21, odbranio sedmerac beku Berana Nemanji Đuraškoviću, a onda mu u 60. i uhvatio ,,živu” loptu prilikom šuta sa devet metara.

Na njegovu žalost, saigrači to nisu iskoristili za pobjedu, ali su njegovih 18 odbrana bile više nego dovoljne da ga izaberemo za igrača kola.

- Derbi je bio tvrd od samog starta, što i govori krajni rezultat. Slabije smo startovali, Beranci su iskoristi i u nekoliko navrata vodili i po četiri razlike, da bismo mi pojačali i stigli ih u 20. minutu. I u 2. poluvremenu smo loše startovali, gubili tri razlike, ali smo serijom 5:0 preokrenuli. Na 21:19 smo imali nekoliko šansi da meč privedemo kraju. Imali smo i posljednji napad, ali nismo uspjeli da damo gol - rekao je Kastratović.

Komovi su propustili šansu da ostanu izjednačeni sa Budvanskom rivijerom na 2. mjestu i drugi put u sezoni poraze komšije.

- U ovom trenutku je rezultat možda i realan, jer nam u timu nije bilo povrijeđenih Račića i Varagića.

Čini se da je Lovćen neuhvatljiv, da će titula ostati na Cetinju.

- Mi smo jedan od naših ciljeva ispunili plasmanom na završni turnir Kupa Crne Gore. Sljedeći cilj je plasman u Mini ligu za prvaka i borba za što bolji plasman - zaključio je 29-godišnji golman.

 

 

Pratite nas!