Devet utakmica, devet pobjeda. Treća u derbijima, druga nad Budvanskom rivijerom, bila je dovoljna da Lovćen pokaže da će mu teško bilo ko uzeti titulu.

Heroj Cetinjana u trijumfu u Budvi (31:28) bio je Nemanja Drakulović sa 11 golova, pa je bilo logično da ga izaberemo za najboljeg igrača 10. kola.

- Utakmica je bila teška i bitna, pogotovo za nas. Prvo poluvrijeme se igralo gol za gol, ali smo drugo otvorili kako bi trebalo, „stegli“ odbranu, golmani odbranili što je trebalo. Zato smo za 15-ak minuta napravili dovoljnu razliku da mirno privedemo utakmicu kraju i upišemo dva nova boda - kaže 29-godišnji bek iz Berana.

Najveći crnogorski klub ima četiri boda više od najbližeg pratioca Komova, šest od Rivijere i Berana 1949, a ambiciozan cilj igrača Duška Milića je da upišu sve pobjede do kraja!

- Nije još ništa gotovo, ali smo dobar dio posla uradili. Nastojaćemo da i dalje radimo jako, da se potrudimo, kako ja, tako i svi u ekipi, da podignemo nivo igre i da ovu takmičarsku sezonu završimo bez izgubljenog boda!

Drakulović je ovog ljeta stigao u crnogorsku prijestonicu iz tivatskog Partizana.

- Zadovoljan sam u Lovćenu, ovo je najtrofejniji klub u državi i čast je igrati za njega. Ekipa me je prihvatila kao da već dugo igram sa njima, atmosfera je odlična i nadam se da će takva ostati. Na nama je da treniramo i igramo kao i do sad - zaključio je Drakulović.

Pratite nas!

Najčitanije

  • Nedjeljno

  • Mjesečno

  • Sve