Filip Adžić, trener najmlađih rukometašica Budućnosti, u video klipu od oko pola sata, sa sedmogodišnjim pomoćnikom Ognjenom, približio je djevojčicama rukometni trening.

Dosjetljivi trener, u dogovoru sa klubom, vratio je djevojčice u salu ,,Venom” i čini se veoma zainteresovao članice ,,Mini rukometa”. 

Klip počinje ovako:

- Pozdrav za roditelje, posebno veliki pozdrav za djecu. Danas ćemo pokazati trening koji možete odraditi u kućnim uslovima. Molim roditelje da isprate djecu i ako im je potrebna pomoć da im se nađete. Vježbe su vam poznate, sa pomoćnikom Ognjenom, probaću da realizujemo trening.

Klip je trener proslijedio zajedničkoj grupi u kojoj je oko 70 roditelja. Za uzvrat tražio je samo srce na displeju.

- Uradili smo trening u dogovoru sa Draganom Adžićem. Popričali smo i dogovorili se. Gledali smo da trening prilagodimo kućnim uslovima. Vidim i dobru reakciju roditelja. Mislim da je bio veći efekat sa Ognjenom, jer im je blizu godinama, a bez njega bih možda i preletio preko nekih vježbica. Ali, vidim njega, pa zastanem i objasnim. Mislim da je emocija bila dobra. Glavni cilj je da se sva energija koja se kupi potroši i da budemo svi zadovoljni - poručio je Adžić.

U vidio klipu vidjećete kako se od čarapa pravi lopta, od flomastera rekviziti...

Trening možete pogledati na linku:

 

 

 

 

 

Pratite nas!

Najčitanije

  • Nedjeljno

  • Mjesečno

  • Sve