Budućnost vodi računa o svemu - Nina Bulatović nam je ispričala da je klub obezbijedio i nedavno dopunio opremu za kvalitetan trening u kućnom ambijentu.

- Praktično je sve stalo. Ali, sada kada nemamo sportskih aktivnosti, najvažnije da se iskombinujemo. Lično, televiziju zaobilazim, pogledam ponekad film, čitam, treniram... I možemo puno toga, što se tiče rada kod kuće, da obavimo. Samo treba pratiti plan i program i posvetiti se radu. A klub nam je puno pomogao oko opreme za rad, imamo veći izbor. Što se mene tiče, baš sam zadovoljna – kazala je prvotimka ,,plavih”.

U iščekivanju boljih dana, najvažnije je kvalitetno osmisliti boravak kod kuće.

- Ko hoće - nađe način. Ne treba se previše opterećivati, moramo se prilagoditi kako znamo i umijemo. Što manje razmišljamo o tome, vrijeme će brže da prođe.

Budućnost je porodica, a porodica je u svakodnevnom kontaktu.

- Naravno da smo u svakodnevnom kontaktu. Razmjenjujemo iskustva, a svako se snalazi kako može. Ne smijemo da dozvolimo da nas prođe optimistično raspoloženje. Ubijeđena sam da će vrlo brzo sve da dođe na svoje. Optimista sam da ćemo nastaviti takmičenje, samo da se situacija smiri.

Biti odgovoran to je sve u borbi protiv koronavirusa.

- Ovo je borba za život. Svako od nas mora da ima odgovornost. Jedino tako možemo sebe i ljude oko nas da sačuvamo. Mislim da smo svi svjesni ozbiljnosti situacije i šta se dešava oko nas. Treba da budemo odgovorni kao što smo i do sada bili. U početku ni na kraj pameti nije nam bilo da će sve ovo ovakvom brzinom da dođe. Stvarno je sve to bilo daleko, ali sad je tu. Zato se moramo suočiti i pobijediti u ovoj najvažnijoj utakmici.

 

Nova sredina od naredne sezone

Nina Bulatović najavila je odlazak iz Budućnosti. Zbog trenutne situacije, zbog koje su i sve sportske aktivnosti stale, pričekaće u izboru nove sredine. Ali, izvjesno je da će promijeniti boju dresa.