Razgovaramo sa igračima i trenerima na koji način se bore protiv koronavirusa, kako održavaju treninge, a skoro da smo zaboravili na sudije.

Ili, nijesmo!

Pozvali smo Miljana Vešovića, koji nam je približio situaciju. On i Novica Mitrović, kao i Miloš Ražnatović i Ivan Pavićević, imaju značku Svjetske rukometne federacije.

- Dobili smo program od Svjetske rukometne federacije kojeg se pridržavamo, a koji je prilagođen za kućnu varijantu. Imamo dva fitnis trenera za IHF sudije, a u Crnoj Gori to su još Mitrović, Ražnatović i Pavićević. Preko satova prate našu fizičku aktivnost. Poslali su nam sve što je potrebno. Imamo razne vježbe koje su pilagođene kućnoj varijanti. Smatram da se kod kuće, sve od plana koji smo dobili, može odraditi. Jednostavno je - mora se, nema nekih drugih mogućnosti. Jer, na osnovu sata gledaju da li smo aktivni ili nijesmo, a to utiče na sve i na nominacije - kazao je za naš portal Vešović.

Aktivnosti, konkretno za Vešovića, se odvijaju i dalje.

- Svaki dan idem u Savez, a radno vrijeme je skraćeno. Istina, nema utakmica, nema ništa. Sve se čeka, nadam se da ćemo uskoro krenuti sa rukometnim aktivnostima.

 

Pratite nas!