Za Majdu Mehmedović nema dileme: samo kolektivnom igrom ,,lavice” na predstojećem šampionatu Evrope mogu da urade prave stvari.

- Adut je kolektiv, a ne sumnjam da ćemo pružiti najbolje što možemo i vjerujem pokazati najbolje stvari posebno u odbrani. Čekamo prvenstvo sa drugačijim sastavom, sa malo vremena za pripremu, ali se nadam da ćemo iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje i bolje - poručila je Mehmedović.

Posljednje veliko takmičenje ,,lavice” su imale prošle godine na SP u Japanu, a nedavno su nastupale na turniru ,,Zlatna liga”

- Jedva smo čekale da se okupimo i krenemo u veliko takmičenje. Nadam se da nam virus neće uskratiti ovo zadovoljstvo i da će sve cure izaći na teren.

Majda vidi jaku grupu, teškog rivala na premijeri 4. decembra.

- Na startu nas čeka jedan od najtežih protivnika. Vjerujem da ćemo i na premijeri i na svakom drugom meču pokazati maksimum borbenosti. Upravo je to odlika našeg tima.

,,Lavice” neće u najjačem sastavu dočekati nove obaveze.

- Do sada nijesmo nastupali u ovom sastavu, svjesni svi da će nam biti teško bez igračica koje su prošle godine igrale u Japanu. Naše je da se borimo najbolje što možemo, motiva ne fali, posebno kada obučemo nacionalni dres.

 

Pratite nas!