Ni treće kolo nije donijelo pomjeranja u vrhu tabele kadetske lige. Mornar 7, Lovćen i Berane 1949 su lideri, a tri ekipe ih prate sa po dvije pobjede i porazom.

Barani su očekivano slavili protiv Sutjeske 37:12, a Vuk Lalošević je bio sjajan sa 10 golova iz 12 pokušaja. Pet golova je dao Mario Maljević, a po četiri Almin Agović i Petar Kovačević koji je bio stoprocentan. Sva tri golmana su dobila priliku, a sa 11 odbrana istakao se Filip Junković.

Najefikasniji sa po četiri gola kod gostiju bili su Vasilije Bojanić i Radovan Vujačić.

Odlični su bili kadeti Lovćena u trijumfu nad ekipom Budućnost Podgorica. Cetinjani su slavili 25:14. Darko Đurković postigao je 11 golova, a Savo Vujović upisao je 14 odbrana.  U podgoričkoj ekipi najviše golova - sedam dao je Stefan Radović.

U Beranama nije bilo dileme - domaćin je bio bolji od Komova (36:27), a Uroš Veljović završio je meč sa golgeterskim učinkom sedam od sedam. Golman Luka Đuričanin zaustavio je 15 šuteva.

Miroslav Dragović dao je 12 golova (17 pokušaja) za gostujući tim.

Do druge pobjede stigli su Danilovgrađani u Budvi - 21:10, a po osam golova dali su Radoje Vuković i Darko Pejaković.

Kod domaćina sa pet bio je najefikasniji Ilija Rafailović, a Vasilije Vukajlović imao je 13 odbrana.

Rudar je osvojio bodove kod kuće protiv Brskova (29:27), Strahinja Grujičić postigao je sedam golova, a Ismail El-Aadl ostvario je 14 odbrana. Kod gostiju odskočio je Vasilije Radović sa osam, a Vanja Rakočević je šutirao 4-4, isti broj golova postigao je Andrija Jokić.

Partizan 1949 do prve pobjede došao je kod kuće protiv Jedinstva 25:18 - Luka Manojlović bio je najefikasniji sa sedam golova. Kod Bjelopoljaca istakao se Pavle Bulatović sa 11 golova, a 15 odbrana upisao je Danijel Jokić.

 

 

 

 

Pratite nas!

Najčitanije

  • Nedjeljno

  • Mjesečno

  • Sve